luni, 4 martie 2013

Masca Avon Planet Spa cu extract de caviar - review!

Am mentionat masca Avon Planet Spa cu extract de caviar in lista cu preferatele lunilor ianuarie si februarie, asa ca m-am gandit ca se cuvine sa ii fac un review. 




Dintre produsele incercate de mine din gama cu caviar (masca, fiole revitalizante si crema de ochi), este singurul produs care mi-a placut.

Ambalajul mastii este foarte practic - tubul are 75 ml, este transparent, astfel incat puteti vedea tot timpul cat ati consumat din masca, si are un aspect reusit.



Masca este sub forma unui gel plin de particule stralucitoare. Se intinde pe tenul uscat si curat intr-un strat subtire si se tine pe fata 15-20 de minute, pana cand se usuca, astfel incat sa poata fi desprinsa. Nu se aplica in zona ochilor.


Daca nu este uscata, veti simti tenul lipicios. In momentul in care se usuca, veti observa ca masca nu mai este deloc lipicioasa iar tenul capata aspectul chipului unei papusi de plastic, foarte stralucitor si neted.
Daca s-a uscat suficient, intreaga masca se desprinde foarte usor, dintr-o singura miscare. La mine, s-a uscat perfect in 15 minute, intotdeauna.

Asa arata imediat dupa aplicare: 



 Si asa arata dupa 15 minute: 


Si dupa desprindere: 


Dupa folosire, tenul mi s-a parut curat, mai luminos, usor revitalizat si fin. Nu este o masca minune, dar pentru folosire saptamanala, mi s-a parut destul de buna. 
Inca de la inceput, singurul lucru care m-a deranjat la aceasta masca a fost mirosul sau foarte puternic si artificial.  

Pentru acest review, am avut curiozitatea sa consult si lista de ingrediente (morala: nu faceti ca mine! Eu verific lista ingredientelor doar pentru cremele de fata si de ochi si asa am ajuns sa imi pun pe fata tot felul de produse de alt tip (masti, fond de ten si altele asemenea) slab formulate). Nu am fost deloc multumita de ce am citit si nu cred ca voi mai folosi masca.

 
Eu am consumat jumatate de tub din aceasta masca in 3 luni de folosire saptamanala, prin urmare este destul de spornica. Pretul oscileaza intre 10 - 25 ron, in functie de ofertele din catalogul Avon. In catalogul curent, are un pret de 20 de lei.

Nu ma hazardez in a recomanda masca - dupa cum am spus, eu am fost multumita de ea in perioada in care am folosit-o, dar am fost dezamagita de compozitia sa, prin urmare voi renunta la ea. Revin la mastile mele naturale, mai eficiente si mai sigure :-)! Puteti comanda masca Avon cu extract de caviar si online, de aici.

Va doresc o zi buna!




2 comentarii: